EB-5 Vize Programı Sıkça Sorulan Sorular

S: Kimler EB-5 vizesine başvurabilir?

C : Yeterli yatırım fonuna sahip herkes. EB-5 sahibi yatırımcıların herhangi bir arkaplana veya tecrübeye sahip olması gerekirmez. Ancak, yasal olarak elde edilmiş olan.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgiler almak ve Andrew P. Johnson Hukuk Bürosu ile iletişime geçmek istiyorsanız buraya tıklamanız yeterlidir.

S: EB-5 sahiplerinin Yeşil Kart (Yeşil Kart) alması ne kadar sürer?

: EB-5 Sahiplerinin şartlı Yeşil Kart alabilmeleri Için Tüm Süreç GENELLİKLE 12-14 ay kadardır. I-526 onay alabilmek imkb 8-10 ay Sürer dilekçesinden. Abd’de Yaşayan dilekçe Sahipleri Yeşil Kart STATÜSÜ onayı Için Yaklasik 6 ay daha bekler, ancak Sabika Kaydı sorgulamasının zamanında bitmemesi durumunda Süreç uzayabilir. Yurtdışında Yaşayan dilekçe Sahipleri imkb EB-5 vizesi başvurularıyla Cardio ZAMANDA Amerikan konsolosluğu Aracılığıyla Göçmenlik vizesine başvurmalıdır, Cardio sekılde bu Süreç de Yaklasik 4 ay sürer.

Konsolosluk süreciyle Birlikte Göçmenlik vizesinin de onayıyla Yatırımcılar Aileleri birkac hafta İÇERİSİNDE Veya ABD’ye vardıktan Sonraki birkaç, Ayda şartlı Yeşil Kart sahibi olabilirler ettik.

S: Ona sene kaç adet EB-5 yatırımcı vizesi verilir?

C : Her yıl 10.000′den fazla EB-5 Yeşil Kart verilir ve tüm milletler bundan yararlanabilir. Bu sayılar ve aile fertlerini de kapsar. Verilen sayı limitan ulaşılmadığı Sürece tek Bir Devletin vatandaşlarına% 7′den Fazla Bir Oranda EB- 5 vizesi Verilemez.

Yakın döneme kadar ABD Vatandaşlık Göçmenlik Hizmetleri (USCIS), 10.000 EB-5 ettik vize programı limitan ulaşamamıştı. 2013 mali yıl limitine de henüz ulaşılmış değil, ancak 10.000′e yaklaşılması bekleniyor.

Program büyümeye devam ediyor Çunku Yatırım Için Talep edilen road 500.000 $ Avustralya Yeni ettik, büyük britanya, Kanada ettik zelanda gibi batılı ülkelere Göre çok daha az.

S: I-526 form nedir?

C : Müracaatı 526-I: Yabancı Girişimci Dilekçesidir. Bu şekilde, Dogrudan Yatırım Veya Bölgesel Yatırım Merkezleri yoluyla ABD’ye göçmen Olarak Gitmek isteyen EB- 5 Yatırımcıları Tarafından doldurulur. I-526 onaylandıktan Sonra Yatırımcılar şartlı kalıcı settlement hakkı Için I- 485 formuyla Başvuruda bulunabilirler. Yurt Dışında İkamet ediliyorsa eğer, vizeyi alabilmek Için konsolosluk süreçlerinden geçilmesi Gerekir.

S: I-829 form nedir?

C : Müracaatı 829-I: sartlari Kaldırmak İçin Girişimci Dilekçesidir. Bu forma, şartlı kalıcı settlement hakkına Sahip EB- 5 vizeliler Tarafından, sartlari Kaldırmak adına kalıcı settlement statülerinin 2. yıl dönümünden Önce başvurulması Gerekir.

S: EB-5 vizesi konsolosluk süreci nasıl işler?

: Konsolosluk Süreci: yurt dışı vizesi alabilmek adına Göçmenlik niyetli / niyetsiz başvurulduğu takdirde konsolosluk Tarafından başlatılan süreçtir. Sürekli başa dönme. EB-5 vizesi Göçmenlik başvurusunda bulunabilmek ettik konsolosluk süreçlerini başlatabilmek Için EB- 5 sahibi olunması gereklidir. EB-5 vizesi olmadan göçmenlik niyetli yatırımcılar ABD’ye şartlı kalıcı oturma izni için giriş yapamazlar.

S: EB-5 vizesine için standart Durumu Ayarlama nedir?

: Halihazırda abd’de Yasal statüyle ikamet eden Göçmenler Tarafından, onaylı / askıda Göçmenlik belgesiyle kalıcı Yasal oturumcu statüsünü Elde edebilmek Için başlatılan süreçtir. I-526 485 onaylı abd’de ikamet eden EB-5 sahibi Yatırımcılar, ettik I-formuyla Durumu Ayarlama Için Başvuruda bulunabilirler. Bu yatırımcıların 1. dereceden akrabaları eş zamanli Olarak (Eşler 12 yaş altı bekar Çocuklar ve) , I- onaylı Sürece başvurabilir 526 formuyla,.

S: EB-5 vizesi için, emre yazılı senetler yatırım sermayesi olarak sayılır mı?

C: Teminatsız TC BAŞBAKANLIK Yatırım Insurance Olarak sayılamazlar. Yatırımlar reel para olarak yapılmalıdır. Eklendi bunun Yerine Yatırımcı, senetin Kendi mülküyle teminatlandırılmış olmasina dikkat etmeli ettik teminatın Yatırım Amaçlı yapıldığını ispatlamalıdır.

S: EB-5 yatırımı için ailem veya bir akrabam tarafından verilen parayı kullanabilir miyim?

C : Evet, ancak bu paranın neden müracaat ettiği verildiğinin kanıtlanması gerekir.

S: Ortak banka hesabından gelen fonları para kullanarak kullanabilir miyim?

C : Evet, ancak bu ipucu yatırımlardaki paranın karı / koca ortaklı bir banka hesabından kaynaklanan zorunludur. Dolayısıyla akraba ortaklaşa bir banka hesabı şart söz konusu değil. Dikkat etmelidir.

S: EB-5 vizesiyle ilişkili olarak ‘šartlı’ Yeşil Kart nedir?

C : Şartlı Yeşil Kart 2 yıl geçerliliği olan kalıcı Yeşil Kart’tır. EB-5 vizeli Bir Yatırımcı şartsız Yeşil Kart sahibi Olmadan Önce şartlı Yeşil Kart sahibi olmalıdır. Buna Sahip Olan ettik sartlari Kaldırmak Için başvuran Yatırımcı ettik ailesi kalıcı Yeşil Kart sahibi olur.

S: Süreci nasıl başlatabilirim?

C : Andrew P. Johnson’un Hukuk Ofisiyle arasındakiata geçin. Sonrasında biz göster sizin EB-5 vizesi başvurusu İÇİN UYGUN Olduğunuzu garanti etmek adına Durumunuzu inceleyip Gözden geçirmeye başlayacağız. Danışma ücreti yok ve bize Skype, mail veya telefonla sorularınızı iletebilirsiniz.

S: Yatırımcı Yeşil Kart dilekçesi süreci için hazırlanması gereken temel dokümanlar nelerdir?

C : EB-5 vizesi Için müracaat edenlere gönderdiğimiz doküman ön listesi aşağıdaki Gibidir: Belge A- Başvuran Kişinin ettik nüfus cüzdanı fotokopisi pasaport

Belge B- Kişinin adli secret, Sabika kaydinin temiz’ait Olması Gerekir Belge C- Sermaye kaynağının dokümanları,

Belge D-Doğum sicil örneğinin fotokopisi

Belge E- Kişinin oğlu 5 Yila ait banka ekstresinin dokümanları, Belge F- Varsa Kişinin iş mülkiyetini kanıtlayan belgeler

Belge G – Kişinin son 5 yıla ait vergi beyannamelerinin fotokopisi

Belge H – Kişiye karşı açılmış herhangi bir hukuki veya cezai yargı fotokopisi

(Her EB-5 vizesinin sermaye kaynağına Göre Farklılık gösterdiğini onu bireyin personal Durumuna Göre Farklı reporting belgelendirme gerektiğini dikkate alınız ve)

S: EB-5 vizeleri dünyanın her ülkesinden insan isterse başvurusuna açık mıdır?

C: Evet, kabul edilemez (onu veyahut suçlar) durumlarının dışında her bireyin başvurma hakkı vardır.

S: Çocuk Durumu Koruma Yasası EB-5 vizesini de kapsar mı?

C : Genellikle evet. ABD Vatandaşlık Göçmenlik Hizmetleri’ne, göre (USCIS ettik ), ‘Çocuk Durumu Koruma Yasası (CSPA), kalıcı ikamet Için beklenen Biyolojik yaş sürecini vize başvurusunda müracaat edene tanır. BUNUN sebebi ABD Vatandaşlık Göçmenlik Hizmetleri dilekçeyi ettik Karara bağlayana Kadar HERHANGİ Bir zorunlu Süreç Için Kişinin cezalandırılmamasıdır. ‘ Esasen, ben-526 süreci ‘Boyunca Çocuğun bekar ettik 21 altı yaş  Olması Gerekir. Örneğin, çocuğunuzun 21 yaşını doldurmasına 1 ay Kala I-526 süreci ‘başlamışsa safra Çocuğunuz bu haktan faydalanabilir.

S: Kimler EB-5 Yeşil Kart için uygundur?

C : Aile, sermaye Kaynağı Olarak 500.000 $ gösterdiği Sürece Çocuklar 21 yaş altı ettik ettik bekar Olduğu Sürece EB-5 Yeşil Kart Için uygunluk sağlanır. EB-5 Yeşil Kart vizesi Için HERHANGİ Bir eğitim Veya iş tecrübesi gerekliliği yoktur.

S: EB-5 vizesine başvuranların İngilizce bilmesi gerekli midir?

C : Hayır, başvuran ve aile için İngilizce bilmesi gerekl değildir.

S: EB-5 Yeşil Kart süreçinin ilk aşaması nedir?

C : EB-5 Yatırım vizesi için Gerekli Olan sermaye kaynağını ettik kaynağın geçerliliğini teyit etmek zorundayız. Eklendi bunun Dışında, para kaynağının ülkeden çıkışının sorun olmayacağı ettik Bölgesel Yatırım Merkezlerine transferinin gerçekleşebileceği olasi yolları araştırmalıyız.

S: EB-5 vizesi için başvuran kimse için sürecin en zor kısmı ne olabilir?

C : ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri, yatırımcının sermaye kaynakağına çok önem gösterir. Dolayısıyla, özenle hazırlamalıdır. Önemli noktalardan bir tanesi is son 5 yıllık vergi beyannamesi dosyalarıdır. Ayrıca bir kişi, bir tane EB-5 yatırımcısı olarak yeterli ve etkili bir biçimde anlatılır. Biz müşterilerimizle birlikte, olabilecek en iyi şekilde dosyalarını derlemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Ayni sekilde ABD Vatandaşlık ettik Göçmenlik Hizmetleri’ne sunulacak Olan sermaye Kaynağı dokümanlarının en iyi sekilde hazırlanmasında en iyi HİZMETİ veriyoruz.

S: EB-5 Bölgesel Yatırım Merkezleri’ne finansal olarak nasıl bir birliktelik olur?

C : GENELLİKLE, Bölgesel Yatırım Merkezleri’ne Yatırım yaptığınızda fiilen Aktif Bir rolünüz Olmaz. Aylık üç Ancak Bölgesel Merkezler’den ettik Yıllık periyotlarla güncel rapor alirsiniz.

S: EB-5 başvurusu sırasında 10 istihdam etmek oluşturabileceğimi kanıtlamak için ne yapmalıyım?

 Cı : Yatırımınızı Bölgesel Merkezler Üzerinden yaparsanız, Bölgesel Merkezlerin Sorumlu Olduğu `10 istihdam etmek olusturmak ‘Sartini Yerine getirebilecek kapasitede ziyaretinde Kalitede Bir Yatırım yapmanız gerekecektir.

S: Bölgesel Yatırım Merkezleri ile yatırım yapmanın avantajı nedir?

C : Bölgesel Yatırım birimi bir yatırım şeklidir. Dolayısıyla hemyüz de hem de hemavantajlarını hem de dezavantajları ile bağlı olarak çiftler. Bölgesel Merkezlere yatırım yapmanın başlıca avantajları şunlardır:

- Alternatiflere nazaran düşük miktarda yatırım gerekenmesi. Standart 1.000.000 $ ‘lık aksine, Bölgesel Merkezlere yatırım için 500.000 $ gereklidir. (Ayrıca yönetim ücreti 40.000-60.000 $ arası değişir.)

- Düşük aktiviteli Yatırım fırsatı Vardır. Bölgesel Merkezler KİŞİLERİN Yerine Parayı Kontrol edip aktif tuttukları İçin, yatırımcılardan aktivite beklenmez. AYRICA Merkez, yatırımınızın 10 istihdam etmek oluşturacağını da garanti eder.

- 10 istihdam etmek Oluşturma ‘gerekliliğinin daha kolay sağlanması söz konusudur. Yatırımı Kendiniz yaparsanız, 10 istihdam etmek olusturmak zorundasınız ancak Bölgesel Merkezler bunu göster sizin Adınıza Dolaylı Yollardan da Yapabilir. Özellikle İşçiler kazançlarının Bir kısmını yemek, kıyafet, Aileleri ettik kendileri Için harcadığından ister istemez yatırımınız Dolaylı yoldan istihdamı da GEREKTİRİR.

- Ekonomistler belli coğrafik bölgelerdeki direkt yatırımların ilaveten kaçıylalı istihdam oluşturduğunu gösteren bir ‘çarpan analizi’ tablosu geliştirdiler. Bu tablolar için de belli bölgelerdeki belli endüstriye yapılan 1 $ yatırımın kaçtığı dolayısıyla istihdam yarattığını da gösteriyor. Yatırımcıları Bölgesel Merkezler’e yönlendirmek için, göçmenlik kuralları Bölgesel Merkezler’e çarpan tabloları oluşturmak izni verir. Böylece

Bölgesel Merkez’in yapması gereken 10 istihdamıtırtır. Bunu işe yarayan ya da dolaysız bir şekilde yapmak için Amerikan iş kolları için 10 istihdam şartını yetmek getirmesidir.

- Sonuçlar potansiyel olarak daha öngörülebilirdir. Sağlam ettik iyi işletilen Bir Bölgesel Merkez seçerseniz, geçmiş performanslarına bakarak şartlı Yeşil Kart başvuruların kabulünde ettik Akabinde virüs şartların kaldırılmasına İlişkin başvurularda ne kadar başarılı olduklarını görebilirsiniz.

S: Amerikan hükümeti sermaye kaynağının yasallığı konusunda katı olmuyor mu?

C: Yasadışı yapılanma (suç faaliyetleri vb) direkt / dolaylı mülkler kabul edilebilir sermaye yok. Uygulamada ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri yasadışılık konusunda çok katıdır.

S: Yatırım amaçlı kabul edilebilen mülkiyet çeşitleri nelerdir?

: Nakit para, teçhizat, envanter, Diğer Maddi Mallar, Nakit Benzeri Değerler ziyaretinde mülk sahibi Tarafından teminatlandırılmış kıymetli şeyler EB-5 Için Geçerli Yatırım Türleri arasındadır. HERHANGİ Bir şirkete Verilen Veya yatırımcıyla Şirket Arasındaki ödünç para Yatırım Türü Olarak Kabul edilemez Çünkü bu uç para transferleri Yatırım riski ‘içermez. Tüm sermaye, Amerikan doları adil piyasa fiyatı tutarında olmalıdır. Yatırımcı tüm sermayesini tek seferde işlemek için değildir. İki yıllık ışıl ışıl devam ediyor bitmeden önce gerçekleşmelidir.

S: Gelir kaynak gösterme için ne tip kanıt sen?

 C :   - Yasal gelirden önce gerçekleştirdiğiniz yatırım için gerekli kanıtlar:

 Son 5 yıllık vergi beyannameleri

Son birkaç yıla ait banka hesap dökümleri

Maaş dökümleri

Önceki işverenlerden alınan maaş dökümleri

Sen kendi işiniz varsa, bu işe ait son birkaç yılın vergi beyannamesi

Eğer sermaye kaynağı olarak kendi işinizi seçerseniz, işinizin ve mülkiyetinizin sicil kayıt belgeleri

Sermye kaynak şirketinizse, gerekli belgeler şirket ahitnamesi, hisse senetleri vb

Son bir yıla ait şirket banka hesap dökümleri (sermaye kaynağı şirket olduğu)

Bağışçılık Elde Edilen Sermaye Faktörleri İçin Gerekli Kanıtlar:

Sermayenin bağışçığı yatırımcıya aktarıldığını kanıtlayan belgeler

Bağışı çevreleyen şartlar ve neden yapılmış gösteren görüntüler

Varsa, bağışlanan paranın vergi beyannameleri

Bağışçının finansal geçmişini gösteren duruma ait kişisel vergi beyannameleri ve bağışın kaynağının dokümanları

- Miras vasıtasıyla elde edilen sermaye kaynağı için gerekli kanıtlar:

Merhum ve yatırımcı arasındaki ilişkiyi gösteren belgeler

Merhumun ölüm raporu

Yatırımcının mirastan kalan sermayesine talep dosyaları

Varsa, mirasın vergi beyannamesi

Eger mirastan kalan sermaye kaynağına iliskin dosya Eksikliği Varsa, yatırımcının mirasçıyla alakasını kanıtlayan belgeler (mirasın miktarı vs) Zorunludur.

- İşlemlerden elde edilenler sermaye kaynağına ilişkin gerekli kanıtlar:

 Ticaret satışları

Fiiliyat

Banka hesabı dökümleri

İşlemlerden gelen fonların yatırımcının hesabına aktarıldığının kanıtına dair belgeler

Satış öncesi ve sonrası ticari sicil kayıtları

Satış işlemlerinden sorumlu muhasebe şirketinden mektup (satış, satış fiyatı ve alıcı bilgileri)

Tescilli bir muhasebeci tarafından onaylanmış, işin / mal varlığının değerini gösteren finansal belgeler

- Gayrimenkul satışları için gerekli arşivler:

Satınalma anlaşması

Nihai çözüm beyannamesi

Satışların makbuzu

Emlak vergisi ödemeleri

Tapu transferi delili

Son 5 yılın gayrimenkul satışlarının vergi beyannamesi belgeleri

Hisse senedi satışları için gerekli kanıtlar:

Şirketin kuruluşu veren belgeler veya şirket tescil belgeleri

Hisse alım sözleşmesi

Komisyon şirketinden yatırımcının hesabına yapılan hanelerin satışlarının kazancını kanıtlayan belgeler

Hisse satışlarının vergi beyannamesi belgeleri

Hisse senedi işlemi raporu

Krediden gelen yatırım fonlarına ilişkin gerekli belgeler:

Kredi sözleşmesinin šartları

Kredi transferini kanıtlayan dokümantasyon

Borç verenin şirketinin kuruluş sicilleri, şirketin / kişiinin vergi beyannameleri

S: EB-5 vizesine talep her türlü sprsifik soruyu detaylı bir şekilde kim cevaplayabilir?

C: EB-5 vize programı Amerika’da kalıcı Yeşil Kart alabilmenin hızlı bir yoludur. Ancak herhangi bir yatırım yaparken yatırımcı yatırımın risklerini de, olabildiğince en aza indirmek için, bilmelidir. Andrew P. Johnson’un ana ofisi, New York City’nin finansal merkezi Broadway ve Wall Street’in köşesindedir. Birleşmiş Milletler temsilcilikleri, bize EB-5 konusunda danışacak kadar güvenirler. Şu ana kadar EB-5 vize programı üzerinden Yeşil Kart sahibi olmak isteyen birçok potansiyel yatırımcıyla çalıştık. ABD Kongresi’ne EB-5 vize programını geliştirmeye yönelik düzenlemeler önerdik. Çeşitli ülkelerin yasal ve diplomatik açıdan karışık bölgelerine yasal asistan sağladık. Herhangi bir soru için veya ücretsiz olarak ilk görüşmeyi ayarlamak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Soracağınız her türlü soruyu cevaplamaktan mutluluk duyarız.